Klant

Eigen project

Project

Brydge Keyboard: an Office Space love story

De werkzaamheden

– Concept
– Regie
– Edit

Samenwerking

Film – www.studiozoem.nl

Briefing

Deze film heb ik in eigen opdracht bedacht en uitgevoerd. Samen met Studio Zoem maakte ik deze video als grap. Het achterliggende verhaal is als volgt.

Ik importeerde een toetsenbord van fabrikant Brydge, uit de Verenigde Staten. Helaas ging het toetsenbord snel kapot. En omdat het opsturen van het toetsenbord te veel gedoe was, vertelde Customer Service mij dat ik het toetsenbord beter kon vernietigen en dit te filmen, zodat ze een nieuwe konden opsturen.

Ik dacht aan een bekende scène uit de komediefilm Office Space, waarin drie kantoormedewerkers ‘afrekenen’ met een slecht functionerende printer. Dit bracht mij op een idee… Samen met de filmmakers van Studio Zoem heb ik de scènes uit deze film shot voor shot nagespeeld en dit gefilmd. Alleen was het decor in onze film het besneeuwde Twentse landschap en het kapotte Brydge-toetsenbord de printer.
We hebben veel plezier gehad tijdens de opnames. De film is opgestuurd naar Customer Service die mij bedankte maar inhoudelijk niet inging op de film.